№: 1
ID картки працівника:
120455
Найменування посади:
Доцент
Факультет/Відділення/Інститут:
Факультет митної справи, матеріалів та технологій
Кафедра/Науковий підрозділ тощо:
Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі
Трудовий статус посади (основне місце роботи, суміщення, сумісництво):
Основне місце роботи
Місце основної роботи, найменування посади:
-
Фізична особа. ID:
3910769
Фізична особа. ПІБ:
Ярошевич Тетяна Серафимівна
Фізична особа. Дата народження:
30.01.1966
Фізична особа. Громадянство:
Україна
Фізична особа. Стать:
Жіноча
Початок роботи в закладі:
18.01.2005
Дата початку стажу:
18.01.2005
Стаж науково-педагогічної та/або наукової роботи. Тип:
Науково-педагогічний
Безперервний стаж:
Так
Стаж науково-педагогічної та/або наукової роботи. Повних років:
19
Відомості про підвищення кваліфікації:
2021 р. – програма підвищення кваліфікації «Дистанційна освіта: інноваційні методи та цифрові технології », Wyższa Szkoła Biznesu - National Louis University ,
Сертифікат про проходження міжнародного стажування:
https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1nsHF7aD1t-Kzwq4lgfT2wZrFYaXW7DjL

2018 р. – Волинська торгово-промислова палата. Довідка про стажування
№45 від 30.06.2018
Останні зміни в ЄДЕБО:
19.01.2023 11:52
Досягнення у професійній діяльності:
  • 1) наявність не менше п’яти публікацій у періодичних наукових виданнях, що включені до переліку фахових видань України, до наукометричних баз, зокрема Scopus, Web of Science Core Collection

    1. Nikolay Yaroshevich, Теtyana Yaroshevych, Т.S., Shovkomud Оlexandr. Slow oscillations in drives of machine assemblies. Науковий журнал Cybernetics and Physics. Видавн. :Міжнар. товариство фізики та контролю (IPACS), 2021, Vol. 10, Is.2, рр. 106 –110. https://doi.org/10.35470/2226-4116-2021-10-2-106-110
    2. Nikolay Yaroshevich , Vitalii Puts, Теtyana Yaroshevich , Oleksandr Herasymchuk. Slow oscillations in systems with inertial vibration exciters. Vibroengineering Procedia: JVE Journals, 2020. Volume 32. Р. 20-25. https://doi.org/10.21595/vp.2020.21509
    3 Yaroshevich, N., Zabrodets І., Shymchuk, S., Yaroshevic, T. Influence of elasticity of unbalance drive in vibration machines on its oscillations.
    Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2018. Том 5, № 7 (95). DOI: 10.15587/1729-4061.2018.133922
    4. Yaroshevich N.P., Zabrodets I.P., Dutchak B. I., Yaroshevich T.S. Start dynamics of vibrating machines with unbalanced drive considering its elasticity.- Науковий вісник Нац. гірничого ун-ту. Наук. техн. журнал. - 2018.- №3.- С. 100-107. DOI: 10.29202/nvngu/2018-3/8

  • 3) наявність виданого підручника чи навчального посібника (включаючи електронні) або монографії (загальним обсягом не менше 5 авторських аркушів), в тому числі видані у співавторстві (обсягом не менше 1,5 авторського аркуша на кожного співавтора)

    1. Ярошевич Т.С. Товарознавство харчових продуктів тваринного походження. Електронний навчальний посібник. 2021 рік.
    2. Ярошевич Т.С. Товарознавство харчових продуктів рослинного походження. Електронний навчальний посібник. 2022 рік.

  • 4) наявність виданих навчально-методичних посібників/посібників для самостійної роботи здобувачів вищої освіти та дистанційного навчання, електронних курсів на освітніх платформах ліцензіатів, конспектів лекцій/практикумів/методичних вказівок/рекомендацій/ робочих програм, інших друкованих навчально-методичних праць загальною кількістю три найменування

    1. Ярошевич Т.С. Товарознавство харчових продуктів. Методичні вказівки до лабораторних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітніх програм «Товарознавство і торговельне підприємництво», «Митна справа і торгівля», спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, галузі знань 07 Управління та адміністрування денної та заочної форм навчання. Луцьк: Луцький НТУ, 2020. 44 с.
    2. Ярошевич Т.С., Пахолюк О.В. Методи визначення фальсифікації товарів. Методичні вказівки для практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Митна справа і торгівля» спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність галузі знань 07 Управління та адміністрування денної та заочної форм навчання Луцьк: ЛНТУ, 2022. 36 с.
    3. Ярошевич Т.С. Товарознавство харчових продуктів. Конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітніх програм «Товарознавство і торговельне підприємництво», «Митна справа і торгівля», спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, галузі знань 07 Управління та адміністрування денної та заочної форм навчання. Луцьк: Луцький НТУ, 2020. 88 с.
    4. Ярошевич Т.С., Пахолюк О.В. Методи визначення фальсифікації товарів. Конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітніх програм «Товарознавство і торговельне підприємництво», «Митна справа і торгівля», спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, галузі знань 07 Управління та адміністрування денної та заочної форм навчання Луцьк: Луцький НТУ, 2021. 104 с.

  • 8) виконання функцій (повноважень, обов’язків) наукового керівника або відповідального виконавця наукової теми (проекту), або головного редактора/члена редакційної колегії/експерта (рецензента) наукового видання, включеного до переліку фахових видань України, або іноземного наукового видання, що індексується в бібліографічних базах

    Член редколегії фахового наукового видання, включеного до переліку фахових видань України «Товарознавчий вісник» (Свідоцтво про державну реєстрацію: КВ № 15725-4197 р від 17.09.2009 р. Наказ МОН № 747 від 13.07.2015 р.).

  • 12) наявність апробаційних та/або науково-популярних, та/або консультаційних (дорадчих), та/або науково-експертних публікацій з наукової або професійної тематики загальною кількістю не менше п’яти публікацій

    1. Ярошевич Т., Гапанюк А.Формування споживної цінності пельменів заморожених Якість та безпечність товарів: Матер. VІ міжнар.наук.-практ. конференції (Луцьк, 13.05.2022 р.). РВВ ЛНТУ, 2022.С. 17-18.
    2. Ярошевич Т., Боярчук О. Визначення якості волоських горіхів. Якість та безпечність товарів: Матер. VІ міжнар.наук.-практ. конференції, Луцьк (13 травня 2022 р.). Луцьк: ЛНТУ, 2022.С. 15-16
    3. Ярошевич Т.С. Аналіз факторів, які впливають на формування якос-ті картоплі продовольчої Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : Матеріали ІХ-ої міжнародної наук.-практ. конф. : (Львів, 09 грудня 2021 року) : тези доповідей / Відп. ред. П. О. Куцик. Львів : Растр-7, 2021. С. 136-138
    4. Ярошевич Т.С. Фактори, які впливають на формування споживних властивостей устриць Актуальні проблеми у сфері торгівлі та товарознавства: матер. міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (Херсон, 16-18 вересня 2020 р.): тези доповідей. Книжк. вид-во ФОП Вишемирський В.С., 2020. С. 95-96.
    5. Ярошевич Т.С., Пахолюк О.В. Динаміка споживання риби та морепродуктів в Україні. Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : Матеріали VІІ-ої міжнародної наук.-практ. конф. (Львів, 05.12.2019 р.). Тези доповідей. Львів : Видавництво «Растр-7», 2019. С. 60-62.
    6. Беденюк Д., Ярошевич Т. Збагачення рецептури пшеничного хліба. Якість та безпечність товарів: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Луцьк, 23.03.2018 р.). РВВ ЛНТУ, 2018. С. 32-33.